Vyhľadávanie
0905 800 343, 0905 716 338

Cestovateľské blogy

Kolumbia časť 3. - Cartagena a ostrovy Rosario a San Bernando

08.02.2017

Po Medelline sme mali namierené do ospevovanej Cartageny. Veľmi som sa tešila, keďže ju všetci odporúčali ako pekné starodávne mestečko.

Kolumbia - časť 2. - káva a Pablo Escobar

17.01.2017

Po chladnej Bogote sme sa vydali do oblasti kávy, a vybrali sme si malé mestečko Salento. Keď sme vystúpili z taxíka, mala som pocit že sme došli na divoký východ. Trochu k tomu aj prispela lokálna zábava na hlavnom námestí, ale hlavne ako keby tu zastal čas...

Kolumbia - časť 1. - BOGOTA

09.12.2016

Kolumbia nás prekvapila a úplne nám učarovala. Našu cestu sme začali v Bogote, kde som po príchode mala pocit, že som ani neodišla z upršaného Amsterdamu.

Amsterdam

15.08.2016

Keď sa povie mesto Amsterdam, väčšinu ľudí napadne marihuana, červené lampičky a opití turisti. Nejdem Vás presviedčať že toto nie je Amsterdam, lebo je. Z časti... Ale Amsterdam ponúka omnoho viac.

Začínam blogovať

31.07.2016

Milí liptouráci, priatelia cestovania a milí klienti CK LIPTOUR. Máme za sebou 25 rokov činnosti a v týchto dňoch sa s vervou a chuťou púšťame do druhej 25 - ky. Chcem sa Vám všetkým poďakovať za dôveru a chcem Vám všetkým klientom garantovať aj naďalej kvalitu našich služieb. Ďakujem všetkým zamestnancom, liptourákom, súčasným ale aj bývalým, ktorí ako sledujem, sa v živote nestratili a držím im palce, aby sa im všetkým aj naďalej darilo.
Hotel / Destinácia
Deň príchodu
S
Deň odchodu
S
Vybavenie





Špeciálne ponuky



Strava



Krajina
Odchod:
S
Návrat:
S
Dlžka pobytu
Ubytovanie

Doprava

Odlet z letiska





Mailinglist

Sem napíšte Váš e-mail a my Vám budeme zasielať aktuálne ponuky Last Minute.




S H
S H
Cestujúci
Typ letenky

Ak nenájdete letenku podľa Vašich predstáv, obráťte sa na nášho agenta.